Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τάργκα "Ο Κυρίαρχος" (τεύχος 1)
8 σχόλια:

 1. Με την ανάρτηση της περιπέτειας του πρώτου τεύχους του ΤΑΡΓΚΑ ολοκληρώθηκε μια σφαιρική γνωριμία του παλιού αυτού περιοδικού. Στο μέλλον θα δοθούν κι άλλα σκαναρισμένα τεύχη του.
  Τώρα, αν παραλείψατε να περάσετε και από το blog του ΜΠΛΕΚ΄, κάντε το τώρα! Έχει αναρτηθεί η πέμπτη συνέχεια με την τιτλογραφία του ιταλικού Blek. Είναι μια προσφορά του Dino στο αδελφό blog.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγαλόψυχε μαθουσάλα Dino, οι προσφορά σου είναι ανεκτίμητη. Παμε για Τζων Γκρηκ τώρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο Dino!!!
  Πάντως η εικονογράφησι[δεν μιλάω βέβαια για το ο-
  πισθόφυλλο]είναι πολύ ωραία.
  Απορώ γιατί δεν τα έκαναν εικονογραφημένα[βέβαια
  το κόστος θα ήταν μεγαλύτερο αλλά πιστεύω πως εκεί
  νη την εποχή θα κάνανε τρελλες πωλήσεις.
  Οπως πιστεύω πως και ο Μικρός Σερίφης θα είχε μεγα
  λύτερη επιτυχία αν ήταν εικονογραφημένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νίκο, αν αναφέρεσαι στον Μικρό Σερίφη της πρώτης περιόδου, δηλαδή στο μεγάλο σχήμα, όπου την εικονογράφηση την έκανε ο Θ. Ανδρεόπουλος, τολμώ να πω ότι είναι ανεπανάλειπτη. Φοβερό στήσιμο του πρώτου πλάνου, που κανένας άλλος Έλληνας εικονογράφος δεν είχε πετύχει τόσο κινηματογραφικά. Ωστόσο, οι Έλληνες εικονογράφοι εκείνης της εποχής δεν γνώριζαν να στήνουν κόμικς αφενός και αφετέρου η εβδομαδιαία παραγωγή δεν τους το επέτρεπε. Πιστεύω ότι δεν θα είχε επιτυχία... Όσο για τον Μπάυρον, έχεις μεγαλύτερη γνώση από μένα για την τεχνική του στο κόμικ, αφού έκανε την εικονογράφηση σε κάποια λίγα τεύχη του Μπλεκ σε σενάριο του Ανεμοδουρά. Πάντως, γενικά η δική μου γνώμη είναι ότι ξεκινούσε εντυπωσιακά την εικονογράφηση σε ο,τιδήποτε έκανε και μετά τα ξεπέταγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κι άλλη γυναίκα στην παρέα,καλώς όρισες Κική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΡΓΚΑ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ!ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΑΠΟ ΤΟ Ν 1!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έξοχη δουλειά Γιώργο, συλλεκτικό και ανεκτίμητο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή